Mevius Numisbooks Int. B.V.

Mevius Numisbooks International b.v. is opgericht in 1957; hierdoor mogen wij ons één van de oudste, nog steeds actieve, munthandels van Nederland noemen. Na bijna 20 jaar in hartje Amsterdam gevestigd geweest te zijn, hebben we de rust en ruimte in het Oosten gevonden waar op een 1000 m² meer of minder niet gekeken wordt; files en verkeerslichten zijn hier dan ook zeldzaam (RRR). Ruimte die we overigens hard nodig hebben om de duizenden numismatische boeken systematisch te kunnen bergen.

Literatuur die u keurig gerangschikt 24 uur per dag kunt bekijken op onze website. Buiten numismatische literatuur vindt u onze gehele voorraad historiepenningen vanaf de 17e eeuw tot heden op de site, waarvan circa 50% is afgebeeld, plus een selectie provinciale- en Koninkrijksmunten. Vriendelijk verzoeken wij om mede de leveringsvoorwaarden op onze site een blik waardig te keuren. Wij leveren alles met volledige onvoorwaardelijke garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Buiten het spelen met munten, penningen en boeken trekken we er zo'n twintig keer per jaar op uit om in den lande taxatie-bijeenkomsten te houden. Geen enkel gebied wordt overgeslagen, van Den Helder tot Hoensbroek, van Terneuzen naar Dokkum, we komen overal. Overigens worden deze bijeenkomsten gehouden in collegiale samenwerking met Karel de Geus Muntveilingen b.v., Veldhoven en Romunt b.v. Numismatiek, Roermond. Voor locaties en data kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Om te kunnen verkopen moeten we uiteraard inkopen! Heeft u iets interessants aan te bieden?, neem dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail. (info@mevius.nl) In moderne Koninkrijksmunten en euro-uitgiften zijn we niet geïnteresseerd.
Oosteinde 97
7671AT
Vriezenveen
0546 561322
0546 561352
 E-mail
 Website
 
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30

AINP

Specialiteiten

  • Numismatische literatuur
  • Historiepenningen
  • Munten Nederland middeleeuws
  • Munten Nederland provinciaal

Activiteiten

  • Kantoor
  • Internet